Stezosledci: “Svet naj bo pravičen za vse!”

Posted in Veščine in spretnosti

Mladi stezosledci in stezosledke so delili svoja razmišljanje ter predlagali rešitve za neenakosti, ki jih obkrožajo. V sklopu aktivnosti projekta Stezosledci proti neenakostim je nastal video Svet pravičen za vse.

V nastalem videu mladi stezosledci pojasnjujejo, katere so tiste neenakosti, ki jih najbolj motijo in kaj bi storili, da jih jih zmanjšali ali celo odpravili. Video se zaključi s pozivom otrok, da želijo živeti v svetu, ki bo pravičen za vse.

Video je del projekta Stezosledci proti neenakostim, ki poteka od junija do 21. novembra. S številnimi aktivnostmi želimo stezosledci postati aktivni državljani, borci proti neenakosti in ozaveščevalci o ciljih trajnostnega razvoja. Z motivacijo in aktivacijo bomo spodbudili lokalne skupnosti za doseganje trajnostnega ter poštenega načina življenja z nizkim ogljičnim odtisom.

Svet, pravičen za vse

V sklopu projekta Stezosledci proti neenakostim so stezosledke in stezosledci razmišljali o neenakostih in njihovi odpravi. #stezosledci #FightInequalities #TGU2018 #SDG10 #GlobalnoUčenje #GlobalniCilji #neenakosti

Objavil/a Društvo stezosledcev dne Nedelja, 02. december 2018


Stezosledci proti neenakostim, projekt Društva stezosledcev, je del projekta Trajnostna Evropa za vse, ki ga finančno podpira Evropska unija. Izražena stališča ne odražajo stališča EU. 

468 ad