Stezosledci so se prvi teden v juliju zbrali v Nazarjah, v Zgornji Savinjski dolini. Na tabornem prostoru nas je bilo skoraj 100.  Na taborjenju za otroke stare od 6 do 15 let je bil pester program: plavanje, supanje, plezanje, pohodi, športne igre, nočna straža zastave, kreativne delavnice in delavnice stezosledskih veščin, prepevanje ter druženje ob tabornem ognju. Izjemno zanimiva je bila tudi rdeča nit taborjenja: Lahko premikam gore.

Spoznavali smo svetopisemske junake in junake današnjega časa. Ob tabornem ognju smo se vsak večer učili iz življenjskih zgodb velikanov vere – Mojzesa, Henoha, Gideona, Jakoba, Noeta, Saro in Abrahama. Po kosilu smo razmišljali tudi ob odlomkih iz knjige Čudo. Ne glede na to, kakšni izzivi so pred nami, jih lahko premagamo, saj imamo na naši strani Boga, ki nam lahko pomaga premikati tudi gore, če je to potrebno.

Motiviran in uigran vodniški tim + odlične kuharice, ki so nam vsak dan pripravile prave vegetarijanske gostije + domiselni, razigrani otroci, ki so uživali v novih pustolovščinah, novih prijateljstvih ter neverjetno lepi naravi = recept za uspeh!

Oglej si fotoutrinke!

dav