Pozdravljeni stezosledci in stezosledke!

Se spomniš, ko si prvič dvignila stezosledsko zastavo? Se spomniš, ko si prvič si prižgal taborni ogenj? Se spomniš potepov? Se spomniš, kako smo iskali zaklad sredi noči? Kako smo branili zastavo, odkrivali skrite sledi? Se spomniš prepevanja, šturkljev, pa gorskih poti? Ti obljuba še v srcu gori?

Že 72 let se stezosledci in stezosledke, roverji, vodniki, kuharice in pomočniki po vsem svetu zbirajo pod stezosledsko zastavo. Čas je, da skupaj spremenimo svet!

Društvo stezosledcev te vabi na poseben program, ki je bil prestavljen s 24. septembra na 1. in 2. oktober 2022. Program bo potekal v Mariboru na Aljaževi ulici 19, s tem pa bomo obeležili letošnji svetovni dan stezosledcev.

V soboto, 1. 10. 2022, ob 15. uri pričnemo s slovesnim programom, ki se ga lahko udeležijo tudi vaši starši in prijatelji. Od predvidoma 16.30 pa nadaljujemo s programom zaprtega tipa, ki se ga lahko udeležijo le predhodno prijavljeni. Zaključili bomo s kosilom, v nedeljo, 2. 10. 2022, ob 14.00.

Prijave sprejemamo do srede, 28. 9. 2022 prek spletnega obrazca oz. TUKAJ .

(Naj vas prosim ne moti, da v spletnem obrazcu in na slikah datum ni spremenjen. Veljajo informacije in datumi, ki so tukaj navedeni!)

Če se zaradi te spremembe, kdo ne bi mogel udeležiti našega druženja, pa je že prijavljen na dogodek, nam prosim to sporočite na mail: stezosledec@gmail.com

Udeležba na programu je brezplačna, obvezna je le prijava. Prijave sprejemamo do srede, 21. 9. 2022 prek spletnega obrazca. Po prijavi boste prek elektronske pošte prejeli podrobna navodila.

Strošek udeležbe za celotni program je brezplačen. Če nas želite podpreti, bomo hvaležni za prostovoljne prispevke, ki jih oddate ob prijavi ali zaključku dogodka v posebne hranilnike.

Opravičujemo se za morebitne nevšečnosti zaradi spremembe datuma, ter se vam zahvaljujemo za razumevanje!

DAN STEZOSLEDCEV 2022 Vabilo

Dan stezosledcev Okt 2022